PRESENTACIÓ

 

MAI ÉS TAN FOSC és un llargmetratge documenta de la jove directora novella Erika Sànchez que, al llarg de dos anys, al costat d’un petit equip cinematogràfic, dibuixa un retrat de l’economista i activista Arcadi Oliveres (1945). Dos anys clau en una biografia apassionant: de les lluites estudiantils contra la dictadura de Franco en els 60, passant pels moviments antiglobalització, la creació del Fòrum Social Mundial a Porto Alegri i el moviment dels indignats.

Una road movie que conjumina la lluita col·lectiva de la “Spanish Revolution” amb la solitud del camí en el seu particular evangeli contra el capital. Del baluern de les masses d’una societat en l’abisme a la lluita individual d’un home per superar els esculls de la condició humana.

* * *

NUNCA ES TAN OSCURO es un largometraje documental de la joven directora novel Erika Sànchez quien, a lo largo de dos años, junto a un pequeño equipo cinematográfico, dibuja un retrato del economista y activista Arcadi Oliveres (1945). Dos años clave en una biografía apasionante: de las luchas estudiantiles contra la dictadura de Franco en los 60, pasando por los movimientos antiglobalización, la creación del Foro Social Mundial en Porto Alegre y el movimiento de los indignados.

Una road movie que aúna la lucha colectiva de la “Spanish Revolution” con la soledad del camino en su particular evangelio contra el capital. Del estruendo de las masas de una sociedad en el abismo a la lucha individual de un hombre por superar los escollos de la condición humana.