FOTOS

Arcadi Oliveres, Ricardo Íscar (director de fotografia), Amanda Villavieja (so directe) i Lalo Durand (assisent de so) durant una concentració del moviment 15M a Plaça Catalunya, Barcelona, el 15 de maig de 2012. / Arcadi Oliveres, Ricardo Íscar (director de fotografía), Amanda Villavieja (sonidista) y Lalo Durand (asistente de sonido) durante una concentración del movimiento 15M en Plaça Catalunya, Barcelona, el 15 de mayo de 2012.
(CC:by-nc-sa) Luís Estêvão

Erika Sánchez (directora) en rodatge durant la manifestació al Passeig de Gràcia, Barcelona, el 15 d’octubre de 2012 / Erika Sánchez (directora) en rodaje durante la manifestación en Passeig de Gràcia, Barcelona, el 15 de octubre de 2012.
(CC:by-nc-sa) Dària Esteva

Arcadi Oliveres parla amb Carlos Villarejo durant la manifestació del dia 15 d’octubre de 2012 a Passeig de Gràcia, Barcelona. / Arcadi Oliveres habla con Carlos Villarejo durante la manifestación del día 15 de octubre de 2012 en Passeig de Gràcia, Barcelona.
(CC:by-nc-sa) Dària Esteva

Albert Oliveres, Bernat Oliveres, Arnau Oliveres, Arcadi Oliveres, Janine Künzi i Berta Clavera en una seqüència del documental rodada a Sant Cugat del Vallès el 2012. / Albert Oliveres, Bernat Oliveres, Arnau Oliveres, Arcadi Oliveres, Janine Künzi y Berta Clavera en una secuencia del documental rodada en Sant Cugat del Vallès el 2012.

Arcadi Oliveres acompanyat per Erika Sánchez (directora), Ricardo Íscar (director de fotografia) i Dani Fontrodona (so directe) durant un rodatge a Montcada i Reixac el 2012. / Arcadi Oliveres acompañado por Erika Sánchez (directora), Ricardo Íscar (director de fotografía) y Dani Fontrodona (sonidista) durante un rodaje en Montcada i Reixac el 2012.
© Xavi Esteban

Arcadi Oliveres parla durant una conferència en Plaça Catalunya, Barcelona, el 15 de maig de 2011, mentre Erika Sánchez grava la intervenció amb el seu telèfon mòbil. / Arcadi Oliveres habla durante una conferencia en Plaça Catalunya, Barcelona, el 15 de mayo de 2011, mientras Erika Sánchez graba la intervención con su teléfono móvil.
© Xavi Esteban

Amanda Villavieja (so directe), Erika Sánchez (directora) i Ricardo Íscar (director de fotografia) graven a Arcadi Oliveres durant un viatge de tren el 2012. / Amanda Villavieja (sonidista), Erika Sánchez (directora) y Ricardo Íscar (director de fotografía) graban a Arcadi Oliveres durante un viaje de tren el 2012.
© Xavi Esteban

Arcadi Oliveres en una seqüència del documental rodada a la Universitat Internacional de la Pau, Sant Cugat del Vallès el 2012. / Arcadi Oliveres en una secuencia del documental rodada en la Universitat Internacional de la Pau, Sant Cugat del Vallès el 2012.