abr 24, 2016
admin
Desactiva els comentaris

16-05-2016 – Aribau Club, Barcelona

PROJECCIÓ ESPECIAL DE MAI ÉS TAN FOSC A BARCELONA
PROYECCIÓN ESPECIAL DE MAI ÉS TAN FOSC EN BARCELONA

Dilluns, 16 de maig 2016 · 20 h
Lunes 16 de mayo 2016 · 20 h
Aribau Club | Sala 2
Gran Via de les Corts Catalanes, 565
08011 Barcelona

¡CLICA AQUI PARA RESERVAR ENTRADAS!

Cinc anys després del 15-M l’equip de Mai és tan fosc es reuneix de nou per celebrar una projecció col·lectiva com a festa final de cicle. I ho fa al costat de convidats de luxe com l’antropòleg Manuel Delgado, l’arquitecta de la ‘revolta’ Itziar González i el protagonista del film, Arcadi Oliveres. A més es presentarà l’edició del DVD que compta amb una valuosa quantitat d’extres que enriqueixen l’obra cinematogràfica.

Us hi esperem!

* * *

Cinco años después del 15-M el equipo de “Mai és tan fosc” se reúne de nuevo para celebrar una proyección colectiva a modo de fiesta final de ciclo. Y lo hace junto a invitados de lujo como el antropólogo Manuel Delgado, la arquitecta de la ‘revolta’ Itziar González y el protagonista del film, Arcadi Oliveres. Además se presentará la edición del DVD que cuenta con una valiosa cantidad de extras que enriquecen la obra cinematográfica.

¡Os esperamos!

 

Comments are closed.