oct 29, 2015
admin
Desactiva els comentaris

A Terrassa amb Arcadi Oliveres / En Terrassa con Arcadi Oliveres

El proper 10 de novembre, el nostre documental Mai és tan fosc serà projectat al Cinema Catalunya de Terrassa (Carrer de Sant Pere, 9, 08221), servint com a punt de partida per a un col·loqui sobre els valors del cooperativisme. Serà a les 19h i comptarà amb la presència d’Arcadi Oliveres.

Ho organitza la Cooperativa Teixidors amb la col·laboració del Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Terrassa.

Més informació aquí.

* * *

El próximo 10 de noviembre, nuestro documental Nunca es tan oscuro será proyectado en el Cine Catalunya de Terrassa (Carrer de Sant Pere, 9, 08221), sirviendo como punto de partida para un coloquio sobre los valores del cooperativismo. Será a las 19h y contará con la presencia de Arcadi Oliveres.

Organiza la Cooperativa Teixidors con la colaboración del Servicio de Solidaridad y Cooperación Internacional del Ayuntamiento de Terrassa.

Más información aquí.

Comments are closed.