mar 9, 2015
admin
Desactiva els comentaris

‘Mai és tan fosc’ torna a Barcelona! / ¡’Nunca es tan oscuro’ vuelve a Barcelona!

Els propers dies 11 i 25 de març a les 21h, el nostre documental tornarà a presentar-se a Barcelona. Serà a la fantàstica sala ZumZeig (Carrer Béjar, 53). Si no coneixeu l’espai, val la pena anar i gaudir també del bistrot i de la resta de pel·lícules del seu programa.

En ambdues sessions hi haurà col·loqui posterior amb Itziar González i nostra incansable directora Èrika Sánchez.

* * *

Los próximos días 11 y 25 de marzo a las 21h, nuestro documental volverá a presentarse en Barcelona. Será en la fantástica sala ZumZeig (Calle Béjar, 53). Si no conocéis el espacio, vale la pena ir y disfrutar también del bistrot y del resto de películas de su programa.

En ambas sesiones habrá coloquio posterior con Itziar González y nuestra incansable directora Èrika Sánchez.

Comments are closed.