feb 20, 2015
admin
Desactiva els comentaris

‘Mai és tan fosc’ a Tarragona, Universitat Rovira i Virgili

El proper dimarts 24 de febrer el documental es presentarà a Tarragona. La projecció –organitzada pel Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament, la defensa dels Drets Humans i la Pau de Tarragona– comptarà amb la presència de l’Arcadi Oliveres i serà presentada per Arantxa Capdevila, vicerectora de Docència, Estudiants i Comunitat Universitària de la URV i Laura Aguadé, membre de la Coordinadora D’ONG de Tarragona i professora de la URV. Serà a les 18.30h a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, 35).

Continuen també les projeccions en el Espai Funatic de Lleida d’avui divendres fins al dijous 26 de febrer –sempre a les 20.45h–, i la nostra directora estarà de viatge pel Regne Unit amb aquest recorregut:

* * *

El próximo martes 24 de febrero el documental se presentará en Tarragona. La proyección –organizada por el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària y la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament, la defensa dels Drets Humans i la Pau de Tarragona– contará con la presencia de Arcadi Oliveres y será presentada por Arantxa Capdevila, vicerectora de Docència, Estudiants i Comunitat Universitària de la URV y Laura Aguadé, miembro de la Coordinadora D’ONG de Tarragona y professora de la URV. Será a las 18.30h en la Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya, 35).

Continúan también las proyecciones en el Espai Funatic de Lleida de hoy viernes hasta el jueves 26 de febrero –siempre a las 20.45h–, y nuestra directora estará de viaje por el Reino Unido con este recorrido:

 

 

 

 

Comments are closed.