oct 15, 2014
admin
Desactiva els comentaris

Festival de cine y derechos humanos – Barcelona

La nostra pel·lícula estarà un altre cop a Barcelona!

Mai és tan fosc ha estat seleccionat per participar en la secció oficial del Festival de Cinema i de Drets Humans que tindrà lloc entre el 22 d’octubre i el 7 de novembre. La nostra sessió serà el dia 23 d’octubre a les 20.30 h als cinemes Girona (carrer Girona, 175).

El Festival s’inaugura el dia 22 a les 17 h amb una videoconferència en directe amb Julian Assange, fundador de la plataforma Wikileaks.

* * *

¡Nuestra película estará de nuevo en Barcelona!

Mai és tan fosc (Nunca es tan oscuro) ha sido seleccionado para participar en la sección oficial del Festival de Cine y Derechos Humanos que tendrá lugar entre el 22 de octubre y el 7 de noviembre. Nuestra sesión será el día 23 de octubre a las 20.30 h en los cines Girona (calle Girona, 175).

El Festival se inaugura el día 22 a las 17 h con una videoconferencia en directo con Julian Assange, fundador de la plataforma Wikileaks.

Comments are closed.