oct 22, 2014
admin
Desactiva els comentaris

El Viejo Topo

L’edició d’octubre d’El Viejo Topo reflexiona sobre l’Arcadi i Mai és tan fosc en un article de Josep Torrell.

Us recordem que demà dijous a les 20.30 h als Cinemes Girona de Barcelona podeu veure el nostre documental dins del Festival de Cinema i Drets Humans i que el CineBaix de Sant Feliu de Llobregat farà dues sessions més, els propers divendres i dilluns .

* * *

La edición de octubre de El Viejo Topo reflexiona sobre Arcadi y Mai és tan fosc (Nunca es tan oscuro) en un artículo de Josep Torrell.

Os recordamos que mañana jueves a las 20.30 h en los Cines Girona de Barcelona podéis ver nuestro documental dentro del Festival de Cine y Derechos Humanos y que el CineBaix de Sant Feliu de Llobregat hará dos sesiones más, los próximos viernes y lunes.

Comments are closed.