mai 30, 2012
Alba

Primer retorn: classe magistral de l’Arcadi / Primer retorno: clase magistral de Arcadi

YouTube Preview Image

 

[En castellano clicando aquí]

Tenim el plaer d’oferir-vos per primera vegada un dels tres tipus de retorn social que brindem a través de la nostra campanya de finançament a Goteo.

Es tracta d’un recurs audiovisual i de coneixement inèdit: classes magistrals íntegres ofertes per Arcadi Oliveres, professor d’economia aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Les compartirem a Internet i les registrarem amb llicència lliure perquè pugueu difondre-les. Aquests enregistraments tenen un autor, Paco Cabezas, qui va aconseguir gravar moltes classes de l’Arcadi, i ara ens dona accés al seu gran i interessant arxiu sobre economia, globalització i drets humans.

Arcadi Oliveres sempre imparteix les seves classes en català, la seva llengua materna i vehicular. A causa de falta de recursos per subtitular en castellà els enregistraments de l’extens arxiu (de més d’una hora de durada cadascuna), hem començat seleccionant les que Arcadi va impartir a grups d’alumnes d’Erasmus, en castellà, i així poder portar el missatge d’Arcadi a més gent. (Arcadi ofereix aquestes classes extra de forma voluntària als alumnes estrangers perquè la seva en horari normal sigui en català.)

Seria interessant poder posar l’original perquè té a més altres matisos. Si pots fer la traducció i coneixes eines informàtiques que permeten crear els subtítols per YouTube (SUB, SRT) contacta amb nosaltres, l’ajuda serà molt benvinguda i agraïda.

Per acabar, us recordem que segueix oberta fins a principis de juliol la nostra campanya a Goteo:
COL·LABORA AMB DOCARCADI

Una altra forma important d’ajudar-nos és difonent el projecte entre amics, familiars, col·legis,associacions de veïns… Moltíssimes gràcies!

* * *

[En castellano clicando aquí]

[CASTELLANO]

Tenemos el placer de ofrecer por primera vez uno de los tres tipos de retorno social que brindamos a través de nuestra campaña de financiación en Goteo.

Se trata de un recurso audiovisual y de conocimiento inédito: clases magistrales íntegras impartidas por Arcadi Oliveres, profesor de economía aplicada en la Universidad Autónoma de Barcelona. Las compartiremos en Internet y las registraremos con licencia libre para que podáis difundirlas. Estas grabaciones tienen un autor, Paco Cabezas, quien logró grabar muchas clases de Arcadi, y ahora nos da acceso a su gran e interesante archivo sobre economía, globalización y derechos humanos.

Arcadi Oliveres siempre imparte sus clases en catalán, su lengua materna y vehicular. Debido a falta de recursos para subtitular en castellano las grabaciones del extenso archivo (de más de una hora de duración cada una), hemos empezado seleccionando las que Arcadi impartió a grupos de alumnos de Erasmus, en castellano, y así poder llevar el mensaje de Arcadi a más gente. (Arcadi ofrece estas clases extra de forma voluntaria a los alumnos extranjeros para que la suya en horario normal sea en catalán.)

Sería interesante poder poner la original porque tiene además otros matices. Si puedes hacer la traducción y conoces herramientas informáticas que permiten crear los subtítulos para YouTube (SUB, SRT) contacta con nosotros, la ayuda será muy bienvenida y agradecida.

Para terminar, os recordamos que sigue abierta hasta principios de julio nuestra campaña en Goteo:
COLABORA CON DOCARCADI

Otra forma importante de ayudar es difundiendo el proyecto entre amigos, familiares, colegios, asociaciones de vecinos… ¡Muchísimas gracias!

1 Comment