oct 27, 2011
admin
Desactiva els comentaris

Joan Botam – pare caputxí / padre capuchino – Convent de Sarrià

Localització: Convent de Sarrià. Estem a la sala d’espera.

Li dono al rec i recolço la càmera al genolls. Escolto sense mirar pel visor. En aquests casos l’únic que interessa fer és escoltar. És el testimoni d’un passat que convé recuperar per entendre el present. El Joan em dóna pistes  sobre els inicis de l’Arcadi.

* * *

Localización: Convent de Sarrià. Estamos en la sala de espera.

Le doy al rec y apoyo la cámara en las rodillas. Escucho sin mirar el visor. En estos casos lo único que interesa hacer es escuchar. Es un testimonio de un pasado que conviene rescatar para entender el presente. Joan me da pistas sobre los inicios de Arcadi.

 

YouTube Preview Image

 

Comments are closed.