set 23, 2011
admin
Desactiva els comentaris

¡Ya hemos conseguido el reto en Verkami!

CAT

Nou dies després de començar el nostre repte en Verkami ¡ja ho hem aconseguit! Quan ens vam embarcar en aquesta idea nova del crowdfunding estàvem segurs que al públic li interessaria nostre projecte i ens ajudaria a que es portés a terme, però no deixa de sorprendre’ns la rapidesa amb què us heu involucrat i ha corregut la veu.

Ens emociona veure com les persones poden unir esforços per una causa, un projecte, i fer-ho possible. I ens sorprèn veure que les més diverses entitats i persones contacten amb nosaltres i ens diuen que fa mesos que segueixen el projecte. Així que gràcies pel suport i per ajudar-nos a que el documental es conegui cada vegada en més àmbits.

Per davant, ens queden 30 dies més a Verkami, a més del compte bancari en el qual es poden fer donacions de manera contínua… I molt treball. Seguim necessitant la vostra col·laboració!

Gràcies a tots!

 

CAST

Nueve días después de comenzar nuestro reto en Verkami ¡ya lo hemos conseguido! Cuando nos embarcamos en esta idea nueva del crowdfunding estábamos seguros de que al público le interesaría nuestro proyecto y nos ayudaría a llevarlo a cabo, pero no deja de sorprendernos la rapidez con la que os habéis involucrado y ha corrido la voz.

Nos emociona ver como las personas pueden aunar esfuerzos por una causa, un proyecto, y hacerlo posible. Y nos sorprende ver que las más diversas entidades y personas contactan con nosotros y nos dicen que llevan meses siguiendo el proyecto. Así que gracias por el apoyo y por ayudarnos a que el documental se conozca en más ámbitos cada vez.

Por delante, nos quedan 30 días más en Verkami, además de la cuenta bancaria en la que se pueden hacer donaciones de manera continua… Y mucho trabajo. ¡Seguimos necesitando vuestra colaboración!

 

¡Gracias a todos!

 

 

Comments are closed.