jun 2, 2011
admin
Desactiva els comentaris

Sinopsi?

L’habitació desprèn olor a paper vell, hi ha llibres apilats i la pols habita l’espai. Hores de lectura, dissecció, comparació i anàlisi s’acumulen en muntanyes de diaris. Un home, amagat entre ells, treballa incansable per a trobar les veritats i mentides entre tantes pàgines d’informació.

 

Arcadi Oliveres, assegut en el seu Renault 19 i consultant el vell callejero, recorre milers de quilòmetres a la setmana per a transmetre la idea de que un altre món és possible, que existeixen alternatives econòmiques per afrontar la situació actual. S’encén quan predica el seu evangeli contra els poderosos, i es relaxa en la sobretaula del menjar familiar dels diumenges. Tota una vida de lluita fan de l’Arcadi un referent per als moviments socials que reivindiquen un món millor. La seva vida és de veritat. Ell no es veu com un personatge d’una pel·lícula. No obstant, posseeix tots els ingredients per ser-ne el protagonista.

 

Continuarà…

 

* * * * * * * * * * *

 

La habitación huele a papel viejo, hay libros amontonados y el polvo habita el espacio. Horas de lectura, disección, comparación y análisis, se acumulan en montones de periódicos. Un hombre, oculto entre ellos, trabaja incansable para encontrar las verdades y mentiras contenidas en tantas páginas de información.

 

Arcadi Oliveres, montado en su Renault 19 y consultando el viejo callejero, recorre miles de kilómetros a la semana para transmitir la idea de que otro mundo es posible, de que existen alternativas económicas para afrontar la situación actual. Se enciende cuando predica su evangelio contra los poderosos, y se relaja en la sobremesa de la comida familiar del domingo. Toda una vida de lucha hacen de Arcadi un referente para los movimientos sociales que reivindican un mundo mejor. Su vida es de verdad. Él no se ve como un personaje de una película. Sin embargo, posee todos los ingredientes para ser el protagonista.

 

Continuará…

Comments are closed.