jun 7, 2011
admin

Notes en imatges

Petits retalls en imatges de moments durant la creació del documental. Són com els apunts d’una llibreta que ens serveixen per avançar en la creació del guió.

* * *

Pequeños recortes en imágenes de momentos durante la creación del documental. Son como los apuntes de una libreta que nos sirven para avanzar en la creación del guión.

YouTube Preview Image

 

YouTube Preview Image

 

2 Comments

  • M’agraden aquests apunts “en imatges” ! Les meves petites notes en… lletres de quan l’Arcadi va visitar els Pirineus un dissabte de tardor de fa dos o tres anys o un dissabte de primavera d’aquest any per parlar-nos de la crisi i començar dient que aquesta no és la pitjor crisi, la pitjor és que hi hagi persones que es morin de gana i que ho permetem: quanta quanta raó.

    Enhorabona per la idea de fer l’Arcadi protagonista del vostre documental: segur que quan el veiem descobrirem nous “retalls” d’aquest “heroi” tan assenyat i utòpic, enraonat i apassionat, profund i senzill, i tantes altres coses alhora !

  • Gràcies Montse per les teves paraules.
    Seguim redactant en imatges aquest viatge cinematogràfic.
    Una forta abraçada!